FC Utrecht – sc Heerenveen 0-2 (0-0)

Dit zijn de karakteristieken die de boeken ingaan en voor altijd horen bij FC Utrecht – sc Heerenveen, editie 2023/2024: 

FC Utrecht – sc Heerenveen 0-2 (0-2)
69 Osame Sahraoui 0-1
90+2 Daniel Karlsbakk 0-2

Gele kaarten: Syb van Ottele (sc Heerenveen).

Toeschouwers: 19.878.

Scheidsrechter: Ingmar Oostrom.

Opstelling FC Utrecht:
Vasilis Barkas; Hidde ter Avest (79. Sean Klaiber), Mike van der Hoorn, Modibo Sagnan (25. Nick Viergever), Souffian El Karouani; Can Bozdogan, Jens Toornstra, Victor Jensen (79. Isac Lidberg); Marouan Azarkan (66. Bart Ramselaar), Tasos Douvikas, Mats Seuntjens (79. Ole Romeny).

Opstelling sc Heerenveen:
Andries Noppert; Hussein Ali (79. Oliver Braude), Syb van Ottele (73. Denzel Hall), Pawel Bochniewicz, Mats Köhlert; Thom Haye, Anas Tahiri, Ché Nunnely (79. Melle Joop Witteveen); Simon Olsson, Ion Nicolaescu (78. Daniel Karlsbakk), Osame Sahraoui (77. Charlie Webster)

Bron: fcutrecht.nl

One thought on “FC Utrecht – sc Heerenveen 0-2 (0-0)

  1. En wat zegt de trainer ook hier kunnen we weer van leren.misschien kan iemand deze man en de TD even duidelijk maken dat dit de ere divisie is en het leren voorbij is. Zijn er evenals vorig jaar in geslaagd om een spelersgroep samen te stellen van meer dan 30 man waarvan zij niet in staat zijn een acceptabel elftal te maken. Ondanks alle spitsen er nog niet gescoord is .
    Het wordt een hels karwei om er nog wat van te maken dit jaar. Komen er niet gauw punten zal de onvrede en het gemor toenemen en is het maar de vraag of de trainer de kerst haalt , laat staan de TD, voor zijn falende aan en verkoop beleid Arme Frans

Comments are closed.