Vervolg voorbereiding: trainingskamp in Zeeland

Met een selectie van 32 spelers vertrekt FC Utrecht maandag naar Zeeland. Daar belegt de ploeg van Hoofdtrainer Michael Silberbauer tot en met zaterdag een trainingskamp. Taylor Booth, Tasos Douvikas en Anthony Descotte, die tijdens het tussenseizoen op pad waren met vertegenwoordigende elftallen, sluiten vanaf komende week aan bij de groepstrainingen van het eerste elftal.

Ook Djevencio van der Kust, die de voorbije tijd op huurbasis actief was voor Houston Dynamo, maakt zijn rentree in de Utrechtse A-kern. Silberbauer heeft ook de Jong FC Utrecht-talenten Kevin Gadellaa, Jesse van de Haar, Ivar Jenner en Christopher Mamengi opgenomen in zijn trainingskampselectie. Ook Adrian Blake gaat mee naar Zeeland. Hij werd gisteren (zaterdag) achttien jaar, heeft zijn werkvergunning ontvangen en krijgt in Zeeland de kans zich voor het eerst te tonen.

Met deze 32 spelers gaat FC Utrecht komende week op trainingskamp:

Doelmannen: Mattijs Branderhorst, Kevin Gadellaa, Fabian de Keijzer, Calvin Raatsie

Verdedigers: Hidde ter Avest, Mike van der Hoorn, Souffian El Karouani, Sean Klaiber, Ruben Kluivert, Djevencio van der Kust, Mark van der Maarel, Christopher Mamengi, Modibo Sagnan, Tommy St. Jago, Nick Viergever.

Middenvelders: Taylor Booth, Can Bozdogan, Luuk Brouwers, Zidane Iqbal, Ivar Jenner, Victor Jensen, Jens Toornstra, Bart Ramselaar.

Aanvallers: Marouan Azarkan, Adrian Blake, Othmane Boussaid, Anthony Descotte, Tasos Douvikas, Jesse van de Haar, Zakaria Labyad, Ole Romeny, Mats Seuntjens

Bron: fcutrecht.nl