Start van de oefencampagne seizoen 2023 / 2024

De data van de eerste vriendschappelijke wedstrijd en open training van FC Utrecht ter voorbereiding op het seizoen 2023/2024 zijn bekend. Op vrijdagavond 7 juli wordt het eerste oefenduel van de nieuwe jaargang voor publiek afgewerkt tegen Regioteam Amersfoort. Zaterdag 8 juli staat in het teken van de eerste open training.

Op het sportpark van VV Amsvorde spelen de Utrechters op vrijdagavond 7 juli tegen een team dat is samengesteld uit de beste spelers van diverse Amersfoortse voetbalclubs. Om 19.30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Nimmerdor in Amersfoort.

Een dag later, op zaterdag 8 juli, vindt de eerste publieke training plaats. Wie wil komen kijken naar de open training is van harte welkom op Sportcomplex Zoudenbalch. De veldtraining vangt aan om 11.00 uur.

Tickets voor het oefentreffen met Regioteam Amersfoort zijn via de WEBSITE VAN VV AMSVORDE online beschikbaar. Het is ook mogelijk om kaarten te kopen bij de ingang van Sportpark Nimmerdor op de wedstrijddag zelf. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de prijs voor een kaartje 5 euro en vanaf dertien jaar 10 euro.

Van maandag 3 juli tot en met donderdag 6 juli start de selectie van FC Utrecht met de jaarlijkse testdagen in combinatie met besloten trainingen.

“We zijn als club oprecht betrokken bij onze stad en regio”, vertelt Technisch Directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht. “We zijn daarom verheugd te kunnen melden dat het eerste elftal de oefencampagne net zoals in 2019 zal starten met een regiowedstrijd in onze eigen provincie. Daarnaast willen we zoveel mogelijk supporters de kans geven om de eerste openbare training te bezoeken. Zaterdag 8 juli betekent tevens voor veel jonge supporters de start van de zomervakantie, vandaar dat we in overleg met de technische staf besloten hebben die dag de eerste publieke training van het nieuwe seizoen te organiseren op Sportcomplex Zoudenbalch.”

Bron: fcutrecht.nl