Transfer(geruchten)

Recent bevestigde FC Utrecht Souffian El Karouani als eerste aanwint voor het nieuwe seizoen. Andere transfers, zowel inkomend als uitgaand, zijn nog niet bevestigd. Maar er speelt wel wat:

  • Onder meer VI meldde eerder deze week dat Mats Seuntjes de overstap van RKC naar FC Utrecht maakt. Gezien de wedstrijd van zaterdag tegen RKC èn de belangen voor beide ploegen, is het logisch dat hierover door alle betrokkenen wordt gezwegen.
  • Als Seuntjes komt, dan lijkt een vertrek van Sander van de Streek onafwendbaar. FC Utrecht en Van de Streek zijn al enige tijd in gesprek over een nieuw contract, maar de middenvelder lijkt na dit seizoen gebruik te maken van zijn transfervrije status.
  • Django Warmerdam gaat FC Utrecht verlaten, want zijn aflopende contract wordt niet verlengd. De reeds lang geblesseerde linksback zet naar verluidt zijn loopbaan voort bij Sparta.

Hier zal het zeker niet bij blijven. Zo zijn er natuurlijk al tijden geruchten rondom Taylor Booth en Tasos Douvikas. Maar ook het lichten van de koopoptie op Can Bozdogan is een reële optie.