Aflopende contracten aan het einde van dit seizoen

In de afgelopen periode was er, naast de aandacht voor de negatieve sportieve resultaten, vooral veel aandacht voor mogelijke transfers die Tasos Douvikas en Taylor Booth na dit seizoen kunnen maken. Het vervangen van deze twee spelers zal een uitdaging worden. Wat enigszins ondersneeuwt, is dat FC Utrecht ook veel mogelijkheden heeft om door te selecteren. Want aan het einde van dit seizoen lopen de contracten van de volgende spelers af:

Bas Dost
Mark van der Maarel
Sander van de Streek
Django Warmerdam
Thijmen Nijhuis
Amin Younes (is gehuurd)
Naoki Maeda (is gehuurd)
Vasilos Barkas (is gehuurd)
Can Bozdogan (is gehuurd, met koopoptie)
Ramon Hendriks (is gehuurd, met koopoptie)
Mobido Sagnan (is gehuurd, met koopoptie)
Anthony Descotte (is gehuurd, met koopoptie)

Uiterlijk op 1 april as. zal FC Utrecht een eerste beeld geven van de plannen voor volgend seizoen, want op dis datum dient bekend te zijn van welke spelers het dienstverband wordt opgezegd. Uiteraard geeft dat nog geen enkele garantie voor het komende seizoen. En het is bijvoorbeeld ook de vraag of FC Utrecht komende seizoen bereid is om meer te investeren in kwaliteit. Duidelijk is wel dat er behoorlijk werk verzet dient te worden om de selectie voor het seizoen 2023 / 2024 neer te zetten.

2 thoughts on “Aflopende contracten aan het einde van dit seizoen

  1. De speler die direct zijn contract kan inleveren is natuurlijk de man net de grote muil, te Klaiber
    Als je v. Seumeren zover weet te krijgen moet je gewoon oprotten .deze man is zo begaan met de club waar iedere speler zeker Klaiber, die al weken een wanprestatie levert. Een voorbeeld aan kan nemen, dus wegwezen flapdrol

  2. Schandalig trouwens dat zich schijnbaar onder de spelersgroep een verrader bevindt die direct na het voorval in de kleedkamer naar bolletje van de berg is gestapt om alles haarfijn uit de doeken te doen. Bolletje die natuurlijk volgens goed journalistiek gebruik zijn bron n iet bloot geeft, voelt zich boven de wet verheven. Weet zeker dat van seumeren als deze gasten bij hem hadden gewerkt op zeker had ontslagen. Wat een slangenkuil en waar blijft de voorzitter met zijn uitleg. Het is daar al net zo stil als op deze site men vindt het wel best, jamme maar zo gaat de club naar de kloten

Comments are closed.