Deadline Day bij FC Utrecht

Het is Deadline Day voor wat betreft de winterstransferwindow. Hier een overzicht van de transfers die vandaag door FC Utrecht zijn bevestigd.

Dit bericht wordt zo nodig nog geactualiseerd.

De afgeronde inkomende transfers zijn afgerond op Deadline Day zijn:

Anthony Descotte is een 19-jarige Belgische spits die is gehuurd van RSC Charleroi. In de overeenkomst is een koopoptie opgenomen. In de berichtgeving op de clubwebsite is niet vermeld of Descotte direct aansluit bij het eerste elftal.

Tobias Augustinus-Jensen is een 18-jarige Deense linksbuiten die over is genomen van Odense BK. Hij heeft getekend tot medio 2025 en sluit aan bij Jong FC Utrecht.

Victor Jensen is een 22-jarige Deense aanvallende middenvelder die ook op de flanken uit de voeten kan. Jensen heeft getekend tot medio 2026 en is overgenomen van Ajax.

De volgende uitgaande transfers zijn afgerond op Deadline Day:

Arthur Zagre was gehuurd van AS Monaco en kwam door blessures nauwelijks aan spelen toe. Hij is per direct vetrokken naar Excelsior.

– Ook de verhuur van Daishawn Redan is per direct beëindigd. Hij werd gehuurd van Herta BSC en is terug naar die club. Redan kwam op voorspraak van de inmiddels vetrokken Henk Fraser bij FC Utrecht, en leek geen perspectief meer op speeltijd te hebben onder de nieuwe trainer Michael Silberbauer.

Mohamed Akharaz uit Jong FC Utrecht is verhuurd aan ADO Den Haag. Hij sluit daar bij de beloften aan.

Het vertrek van Moussa Sylla is door FC Utrecht nog niet bevestigd. SM Caen wordt genoemd als nieuwe werkgever van de aanvaller die bij FC Utrecht geen perspectief meer had op speeltijd.
Ook Djevencio van der Kust en Albert Lottin zouden op het punt staan te vertrekken. Voor Van der Kust is er belangstelling vanuit de MLS, en hij zou ook de komende periode nog kunnen vertrekken. De transferwindow in de USA is nog even open. Over een eventuele nieuwe werkgever van Lottin is niets bekend.

Eerder deze week vertrokken Kjeld van der Hoek en Rick Meissen al vanuit Jong FC Utrecht naar Sparta.