post

Steunbetuiging aan Can Bozdogan

Zaterdagochtend hebben de Supportersvereniging FC Utrecht en True Support onze speler Can Bozdogan, vanwege het vuurwerk dat bij de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard vanuit het uitvak bij hem neerkwam, een hart onder de riem gestoken. Dit door hem voorafgaand aan de training te bezoeken, excuses te maken voor het gedrag van een enkeling en hem presentjes te geven. Namens bestuur en leden van True Support is hem een hapjesplank in de vorm van de Dom (als Keulenaar is hij met het fenoneem van een Dom bekend😉), een True Support sjaal en een lunch voor twee personen bij restaurant Will’s (www.wills.nl) aangeboden. Hij stelde het gebaar van beide geledingen zeer op prijs!

CaN, nogmaals veel succes en plezier bij onze club gewenst!

@FC Utrecht supporters: show our true support! Deze onzin hebben we echt niet nodig en schaadt de club en supporters.

Bestuur True Support