post

Verlengd contract voor Mohamed Mallahi

De aflopende overeenkomst van Mohamed Mallahi is opengebroken en verlengd. De 21-jarige aanvaller uit Utrecht heeft zich tot medio 2024 verbonden aan FC Utrecht, met een optie op een verlenging van de samenwerking tot en met het seizoen 2024/2025.

Op 11-jarige leeftijd, in 2011, trok Mallahi voor het eerst het shirt van FC Utrecht aan. Hij kwam toen over van USV Elinkwijk, nadat hij daarvoor al bij Zwaluwen Utrecht 1911 had gespeeld. Mallahi doorliep bij FC Utrecht vervolgens alle jeugdteams, voordat hij met Jong FC Utrecht op 24 november 2017 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal.

Inmiddels heeft Mallahi 111 Keuken Kampioen Divisie-optredens met Jong FC Utrecht op zijn naam staan en maakte hij vijf keer zijn opwachting in de Eredivisie. De geboren Utrechter debuteerde op 25 september 2021 op het hoogste niveau en scoorde tijdens zijn derde invalbeurt, in het thuisduel met Willem II, voor het eerst in de Eredivisie. Ook kwam hij in beide TOTO KNVB Bekerduels van dit seizoen bij de hoofdmacht binnen de lijnen.

“Ik ben heel erg blij en ik hoop natuurlijk om nu zoveel mogelijk minuten te gaan maken”, zo begint Mallahi het interview na zijn contractverlenging. Over zijn doelstellingen voor de komende periode is de aanvaller duidelijk: “Ik hoop de komende tijd van vaste waarde te kunnen zijn voor het eerste elftal, zowel op het trainingsveld als in de wedstrijden. Ik wil heel graag laten zien wat ik in huis heb.”

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto