Transfergeruchten

In deze wintertransferwindow is het tot nu toe rustig bij FC Utrecht. Maar blijft dat zo? Geruchten zijn er zeker:

Zo melden meerdere media (waaronder het AD en VI) dat FC Utrecht in de race is om Mo Ihattaren te huren van Juventus. De geboren Utrechter vertrok in de afgelopen zomer van PSV naar Juventus. Hij werd door deze club direct verhuurd aan Sampdoria, maar kwam voor beide clubs niet in actie tijdens een officieel duel. En leek van de radar verdwenen.
Bij FC Utrecht zou Ihattaren zijn loopbaan nieuw leven in kunnen blazen. En FC Utrecht zou hem voor anderhalf jaar willen huren, omdat Ihattaren in april 2021 voor het laatst in actie kwam tijdens een officieel duel.

Ook wordt ‘Utrechtbekerbeul’ Thom Haye gelinkt aan meerdere eredivisieclubs, waaronder FC Utrecht. De speler van NAC Breda (en daarvoor ADO Den Haag, US Lecce, Willem II en AZ) zou op het middenveld de vervanger kunnen zijn van Simon Gustafson. De Zweed loopt aan het einde van dit seizoen uit zijn contract, en zou een vertrekwens hebben kenbaar gemaakt.

Tenslotte is het aannemelijk dat Benaissa Benamar wordt verhuurd. De centrale verdediger, die vorig jaar om deze tijd werd overgenomen van Telstar, maakte nog geen indruk. En is niet meer speelgerechtigd voor Jong FC Utrecht. Benamar wordt al enige tijd gelinkt aan FC Volendam.