Scorende invallers, al zeven

Tegen Willem II waren Mohamed Mallahi en Joris van Overeem trefzeker als invaller. En dat is opvallend. Want beide spelers zijn de zesde en zevende speler uit de selectie van René Hake die dit seizoen als invaller hebben gescoord. Zij werden voorgegaan door de invallende:

  • Tazos Douvikas (tegen Sparta)
  • Simon Gustafson (tegen Sparta)
  • Mimoun Mahi (tegen PEC Zwolle)
  • Quinten Timber (tegen AZ)
  • Sander van de Streek (tegen sc Heerenveen en tegen SteDoCo)

Dit is het resultaat van elf competitieduels en één bekerwedstrijd. Vorig seizoen waren er ‘slechts’ zes spelers die als invaller trefzeker waren. Dat aantal is dus nu al overtroffen, en kan nog verder aangroeien. Immers: aanvallers als Remco Balk en Adrian Dalmau zijn geen basisspeler en hebben nog niet gescoord.