post

Sander van de Streek lang uit de running

FC Utrecht speelde zaterdag 31 juli twee oefenduels. De eerste werd in Bochum tegen de plaatselijke VFL met 0-2 gewonnen (twee goals van Bart Ramselaar). De tweede werd thuis met 2-3 verloren van het Italiaanse Venezia FC. In dat duel was namens FC Utrecht Simon Gustafson twee keer van elf meter trefzeker.

De opstelling tegen VFL Bochum was:
Maarten Paes; Hidde ter Avest, Tommy St. Jago, Willem Janssen, Django Warmerdam; Adam Maher, Quinten Timber, Bart Ramselaar; Gyrano Kerk, Adrián Dalmau, Othmane Boussaid

De opstelling tegen Venezia FC was:
Eric Oelschlägel; Sylian Mokono, Mark van der Maarel, Benaissa Benamar, Christopher Mamengi (67. Djevencio van der Kust), Davy van den Berg, Simon Gustafson, Joris van Overeem, Moussa Sylla, Tasos Douvikas, Remco Balk

Hiermee is vrijwel de gehele A-selectie in actie gekomen. Opvallende afwezige was alleen wel Sander van de Streek. Hij heeft, zo meldde RTV Utrecht op haar website, een spierscheuring in zijn kuit opgelopen. En in datzelfde bericht werd aangegeven dat voor het herstel hiervan naar verwachting zes tot acht weken staat. Daarmee lijkt Van de Streek de eerste fase van de competitie volledig te gaan missen.

Foto: FCUPhoto