Contract Sander van de Streek opengebroken

Middenvelder Sander van de Streek heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw FC Utrecht-contract. Die verbintenis zorgt ervoor dat de 27-jarige Barnevelder tot medio 2023 vastligt bij de ambitieuze Domstedelingen. De vorige overeenkomst met Van de Streek liep tot medio 2021.

Van de Streek maakte in de zomer van 2017 zijn entree bij FC Utrecht, dat hem destijds overnam van SC Cambuur. Voordat Van de Streek aan de slag ging bij de Friezen, kwam hij uit voor Jong Vitesse en de Estse topclub FC Flora Tallinn. Inmiddels prijken er achter de naam van Van de Streek 115 officiële optredens namens FC Utrecht, waarvan 92 in de Eredivisie. Van de Streek scoorde 29 keer als speler van de FC en bereidde 13 doelpunten voor.

“Sander is een gelouterde prof en een zeer gewaardeerde kracht in onze selectie, met wie we al enige tijd in gesprek waren over een nieuwe overeenkomst”, vertelt Technisch Directeur Jordy Zuidam. “Hij brengt met zijn spel energie in wedstrijden en heeft scorend vermogen. We zijn blij dat we het in deze fase, vroeg in het seizoen, samen eens zijn geworden over een nieuwe en verlengde verbintenis. Dit akkoord geeft beide partijen duidelijkheid en zekerheid. Het is fijn dat we ook de komende seizoenen over Sander kunnen beschikken.”

Bron: fcutrecht.nl