Contract Tommy St. Jago opengebroken

Voor St. Jago is de jaargang 2020/2021 al zijn tiende als speler van FC Utrecht. Sinds de verdediger in 2011 het shirt van de FC uit de Domstad aantrok, doorliep hij de volledige jeugdopleiding.

Deze zomer heeft hij de overstap gemaakt van Jong FC Utrecht naar de A-selectie en afgelopen week stond hij voor het eerst in de basis in een Eredivisiewedstrijd. Het was voor St. Jago zijn tweede optreden op het hoogste niveau, waarop hij op 24 januari 2020 debuteerde. Voormalig Oranje Onder 18- en Oranje Onder 17-jeugdinternational St. Jago heeft in de Keuken Kampioen Divisie met Jong FC Utrecht 28 wedstrijden gespeeld. In de voorbereiding op deze jaargang was St. Jago al een vaste waarde in het vlaggenschip van de FC.

“Tommy heeft de afgelopen periode enorme stappen gezet in zijn ontwikkeling”, zegt Technisch Directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht. “Hij is een echte Utrechtse jongen uit onze eigen opleiding en heeft laten zien met lef te spelen. Tommy is een betrouwbare verdediger met snelheid en heeft een goede inspeelpass in de benen. We zijn blij dat we hem langer aan FC Utrecht hebben kunnen binden en hebben veel vertrouwen in Tommy en onze toekomst samen.” 

Bron: fcutrecht.nl