Seizoenkaartenverkoop vanaf 28 mei

Op donderdag 28 mei, om 10.00 uur, gaat de Seizoenkaartverkoop van FC Utrecht van start. Vanaf dat moment is het mogelijk je (Gouden) Seizoenkaart aan te schaffen voor het seizoen 2020/2021. De komende dagen worden de laatste plooien gladgestreken, zodat er op donderdag 28 mei een voor FC Utrecht-begrippen uniek concept kan worden aangeboden aan alle FC Utrecht-supporters.

Je eigen plekkie
Huidige Seizoenkaarthouders hebben tot en met dinsdag 30 juni de tijd om hun eigen, vertrouwde plekkie te behouden in Stadion Galgenwaard. Vanaf woensdag 1 juli gaan alle voor die dag niet verlengde plekkies de vrije verkoop in.

Prijzen
Vanwege de coronacrisis worden de prijzen van de Gouden Seizoenkaart en de Seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021 niet verhoogd ten opzichte van de jaargang 2019/2020. Dit als gebaar naar alle FC Utrecht-supporters voor de steun het afgelopen seizoen en specifiek de afgelopen periode. Vanuit het hart, juist nu!

Houd op donderdag 28 mei alle online kanalen van FC Utrecht goed in de gaten, koop of verleng je (Gouden) Seizoenkaart en steun FC Utrecht ook in het aanstaande jubileumseizoen!

Bron: fcutrecht.nl