Samen uit, samen thuis! FC Utrecht 4-ever!

Voor altijd supporter van onze FC! Juist ook in deze tijden. Uiteraard is er begrip voor diegenen die het om financiële redenen niet kunnen missen, maar we roepen iedereen op om af te zien van de door onze club voorgestelde tegemoetkoming(en)!

Samen uit, samen thuis, ook als dit betekent dat we door omstandigheden noodgedwongen wedstrijden missen waar niemand wat aan kan doen. Dan zijn en blijven we letterlijk en figuurlijk samen, maar wel thuis. Show your true support! In dit geval door af te zien van de tegemoetkoming en straks massaal onvoorwaardelijk seizoenkaarten te bestellen, ook als dit betekent dat we misschien (thuis)wedstrijden zullen moeten missen.

“Rood en wit waar ik zoveel van hou, FC Utrecht ik blijf je trouw!”

Bestuur True Support