Halve finale beker op 4 maart: kaartverkoopinfo

In de halve finale van de TOTO KNVB Beker speelt FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen Ajax. Er wordt op woensdag 4 maart om 20.45 uur afgetrapt in Stadion Galgenwaard. Een overzicht van de kaartverkoopinformatie voor deze cupkraker.

Gouden Seizoenkaarthouders
Gouden Seizoenkaarthouders van FC Utrecht hebben op vertoon van hun Gouden Seizoenkaart gratis toegang tot deze wedstrijd.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vrijdag 14 februari, 15.00 uur tot en met donderdag 20 februari, 23.59 uur hun eigen plek terugkopen. Alle niet verkochte plekken gaan na dat moment in de verkoop. Seizoenkaarthouders krijgen 5 euro korting op hun eerste kaartje en kunnen maximaal 3 tickets aanschaffen, inclusief hun eigen plekkie.

Clubkaarthouders
Clubkaarthouders kunnen vanaf vrijdag 21 februari, 10.00 uur tickets kopen. Zij kunnen maximaal 2 kaarten aanschaffen.

Parkeerkaarthouders
Seizoenparkeerkaarten zijn bij deze wedstrijd geldig.

Twee tarieven
Er zijn voor de bekerkraker FC Utrecht – Ajax twee tarieven: tickets voor de Bunnikside en Cityside kosten 20 euro per stuk, kaarten voor de Noordtribune en Zuidtribune kosten 25 euro per stuk. Seizoenkaarthouders krijgen 5 euro korting op het eerste kaartje dat zij aanschaffen. Er zijn voor deze wedstrijd geen kortingsprijzen van toepassing voor jeugd en 65-plussers.

Online en in Fanshop
Tickets voor FC Utrecht – Ajax zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. De winkel van FC Utrecht is gevestigd naast de hoofdingang van Stadion Galgenwaard en van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Geen kaartverkoop op de wedstrijddag
Er is op de wedstrijddag geen kaartverkoop. Zolang de voorraad strekt loopt de kaartverkoop tot en met uiterlijk dinsdag 3 maart, 23.59 uur.

Bron: fcutrecht.nl