Mutaties in de selectie (2)

De laatste week van de wintertransferwindow is ingegaan. Wat gaat er nog gebeuren? Enerzijds circuleren er in het geruchtencircuit namen van een vervanger voor de langdurig geblesseerde Willem Janssen, anderzijds lijken Simon Makienok en David Jensen volgens diezelfde geruchten ook dicht tegen een transfer aan te zitten.

De volgende mutaties zijn in ieder geval bevestigd:

Vertrokken:
Patrick Joosten (Sparta – verhuur)
Giovanni Troupée (FC Twente – verhuur)
Rico Strieder (PEC Zwolle – verhuur)

Gehaald:
Jeroen Zoet (PSV – gehuurd)
Kristoffer Peterson (Swansea City – gehuurd)

Ook voor Jong FC Utrecht is de transferwindow open. Daar vertrokken tot nu toe enkel drie spelers: Robin Zwartjens (Jong ADO Den Haag), Junior van er Velden (FC Den Bosch) en Tim Brinkman (SV Spakenburg). Vooral het vertrek van Tim Brinkman is opvallend, want hij debuteerde vorig seizoen nog als invaller in het bekerduel tegen ASWH. Op dat moment was hij ook aanvoerder van Jong FC Utrecht. Dit seizoen begon hij nog als basisspeler onder René Hake, maar uiteindelijk verloor hij die basisplaats. En steeds meer zicht op speeltijd.