Mutaties in de selectie (1)

De wintertransferwindow is nog iets minder dan twee weken open. De ervaring leert dat vooral de laatste dagen hectisch zijn, en tot verrassingen kunnen leiden. FC Utrecht verraste al met de komst van Jeroen Zoet, en wat zit er nog in het verschiet? Vertrekt Rico Strieder nog? Wanneer vindt de inmiddels rugnummerloze David Jensen een nieuwe club?
En hoe zit het met Django Warmerdam? Over laatstgenoemde gaat het gerucht dat hij komende zomer transfervrij overkomt. Als zijn huidige club FC Groningen nog iets wil ontvangen voor de linksback, dan kan hij zo maar eens eerder overstappen. Maar is het gerucht waar? We weten in ieder geval meer over 14 dagen.

Feit is dat er sinds de winterstop al een paar mutaties in de A-selectie zijn geweest. Hieronder het overzicht tot nu toe:

Vertrokken
Patrick Joosten (Sparta – verhuur)
Giovanni Troupée (FC Twente – verhuur)

Gehaald
Jeroen Zoet (PSV – gehuurd)