Bericht voor de deelnemers aan onze voorspellingencompetitie

Dit bericht is uitsluitend van toepassing op de deelnemers aan de voorspellingencompetitie van True Support.

Regulier ontvang je als deelnemer aan de voorspellingencompetitie van True Support op de maandag voor een wedstrijd om circa 20:00 uur een mail waarin je de voorspellingen (vijf vragen) voor het eerstkomende duel kunt opgeven. Deze week heb je nog een mail gehad. Aanleiding voor die mail zit in het onderstaande bericht van onze leverancier van de voorspellingencompetitie (Koning Sport):

‘Er is hard gewerkt aan een update van Koning Sport. We gaan binnenkort overstappen naar een vernieuwde True Support Voorspellingscompetitie met een hoop nieuwe features.’

Voor de overstap naar deze vernieuwde omgeving van de voorspellingencompetitie is het aanmaken van een account nodig. In de mail die je in de loop van deze week hebt ontvangen, staan de stappen die je daarvoor dient te doorlopen. Alle standen worden uiteraard overgeheveld naar je account in de nieuwe omgeving. Maak daar wel zo spoedig als mogelijk het nieuwe account aan.