Nipt verlies in Volendam

Jong FC Utrecht is er vanavond niet in geslaagd punten mee te nemen van de Dijk. Na een slechte eerste helft, moest na de thee toch een doelpunt toegestaan worden, ondanks het veel betere spel.

Zoals gezegd: de eerste helft was niet geweldig van de kant van de Domstedelingen, de aanmoedigen van ruim 100 man in het uitvak konden daar niets aan veranderen. Ook Volendam kon daar weinig tegenover stellen, hoewel de Palingboeren duidelijk de bovenliggende partij waren. 

Dan de tweede helft. Tommy st. Jago moest vanaf de rust plaats maken voor Junior van der Velden en Jong Utrecht begint veel beter aan de laatste 45 minuten. Volendam krijgt ook zeker kansen, in de 56e minuut leidt dat zelfs tot een doelpunt. De Utrechters lijken wat van slag, de thuisploeg krijgt een aantal groter kansen. 

Jong FC Utrecht krijgt wel kansen, zoals Jonas Arweiler en later in de wedstrijd tot twee keer toe de centrale verdediger Van der Velden, maar hij lijkt er vandaag niet in te mogen. 

FC Volendam – Jong FC Utrecht 1-0 (0-0)

56. Martijn Kaars 1-0

Gele kaarten: Kevin Visser (FC Volendam)

Rode kaarten: –

Toeschouwers: 3.133

Scheidsrechter: Luca Cantineau

Opstelling FC Volendam:

Nordin Bakker; Mohamed Betti, Marco Tol, Micky van de Ven; Francesco Antonucci, Kevin Visser, Jari Vlak (74. Gerry Vlak); Nick Doodeman, Jelle Duin, Martijn Kaars (81. Darius Johnson)

Opstelling Jong FC Utrecht:

Fabian de Keijzer; Mark Pabai, Tommy St. Jago (46. Junior van der Velden), Christopher Mamengi, Gabriël Culhaci; Mitchell van Rooijen, Odysseus Velanas (69. Davy van den Berg), Justin Lonwijk; Eros Maddy, Jonas Arweiler (69. Jeredy Hilterman), Hicham Acheffay