Let op: wegwerkzaamheden!

Op de wegen rondom Utrecht worden diverse wegwerkzaamheden uitgevoerd. Dat kan rondom FC Utrecht – Willem II tot overlast leiden. FC Utrecht publiceerde op de website het volgende bericht:

Vanwege werkzaamheden aan de Galecopperbrug is er zeer ernstige verkeershinder op de snelweg A12 Ring Utrecht en rond knooppunt Oudenrijn in de richting van Arnhem. Je kunt HIER de omleidingsroutes vinden.

Vanwege wegwerkzaamheden is de toegangsweg (Utrecht – Bunnik) vanuit het oosten (de N411) van en naar Stadion Galgenwaard en Sportcomplex Zoudenbalch van (afrit 19, Bunnik) en naar de A12 bovendien volledig afgesloten van vrijdag 27 september 20.00 uur tot en met maandag 30 september, 06.00 uur.

Zo kom je bij Stadion Galgenwaard en Sportcomplex Zoudenbalch vanuit de richting Arnhem: Bij afrit 19 Bunnik, doorrijden en vanaf daar de navigatie volgen naar Stadion: Herculesplein 241 of naar Zoudenbalch: Koningsweg 320.

Zo kom je vanuit Stadion Galgenwaard en Sportcomplex Zoudenbalch bij de A12 richting Arnhem: Vanaf Stadion Galgenwaard en Sportcomplex Zoudenbalch de oprit nemen van de Waterlinieweg richting Amersfoort (aan de westkant van het stadion), vervolgens de A28 op richting Amersfoort en dan de eerste afrit nemen naar de A27 in de richting Breda, Arnhem, Rotterdam A27 (E30). Vanaf daar de A12 richting Arnhem volgen.