Zorgen om Lonwijk, entree Dalmau

Maandag speelden de reserves van FC Utrecht een besloten wedstrijd in Eindhoven tegen de reserves van PSV. De Eindhovenaren wonnen dit duel met 2-0.

Bij FC Utrecht zijn er zorgen om Justin Lonwijk, zo meldt RTV Utrecht. De aanvallende middenvelder, die afgelopen zomer overkwam van Jong PSV, viel met een ogenschijnlijk zware knieblessure uit. Nader onderzoek is noodzakelijk om de ernst van zijn blessure te bepalen, aldus de regionale omroep.

Positief is dat Ardrian Dalmau zijn entree heeft gemaakt. De aanvaller kwam met een trainingsachterstand over van Heracles Almelo, en had vervolgens een liesblessure. Een andere geblesseerde aanvaller, Jean-Christophe Bahebeck, kwam niet in actie. De opstelling van FC Utrecht was:

David Jensen; Giovanni Troupée, Emil Bergström, Junior van der Velden (74. Robin Zwartjens), Mark van der Maarel; Urby Emanuelson, Rida El Barjiji (74. Juruël Bernadina), Justin Lonwijk; Nick Venema, Adrián Dalmau (46. Mohamed Mallahi), Mehdi Lehaire (60. Yassin Nasser).

2 thoughts on “Zorgen om Lonwijk, entree Dalmau

  1. Dalmau schijnt fit te zijn en ook Bahebeck heeft volledig meegetraind, maar voor hem ligt een verkoudheid maar zo op de loer !!!!!!!! Ramselaar zou een prima aanschaf zijn. Is in ieder geval wedstrijdfit !!!!!

Comments are closed.