Voorspellingencompetitie 2019 / 2020

Ook in het seizoen 2019 / 2020 is er weer een True Support Voorspellingencompetitie. Deelname hieraan, uitsluitend gericht op eredivisieduels, is enkel voor onze donateurs. Wil je deelnemen, lees dan onderstaande goed door.

Deelnemers die ook in 2018 / 2019 deel hebben genomen, hoeven niets te doen om weer deel te nemen. Op donderdag 25 juli is er rond 07:40 uur een bericht met bijzonderheden naar deze deelnemers gegaan.

Als je een nieuwe deelnemer wilt zijn, stuur dan een mail naar vsc@fcufans.nl met:

– je naam
– je donateursnummer van True Support
– de nickname waaronder je wilt meespelen
– het mailadres waarop je de communicatie wilt ontvangen

Op zondag 4 augustus vindt de eerste tellende wedstrijd voor deze voorspellingencompetitie plaats (ADO Den Haag – FC Utrecht). Als je mail met bovenstaande gegevens uiterlijk 2 augustus is ontvangen, dan kun je nog voor dat duel voorspellen. Na ontvangst van je mail ontvang je altijd een bevestiging.