Lukas Görtler naar FC St. Gallen

FC Utrecht heeft Lukas Görtler verkocht aan FC St. Gallen. De 25-jarige Duitser maakt per direct de overstap naar de ploeg die uitkomt in de Zwitserse Super League.

Görtler werd in de zomer van 2017 door FC Utrecht transfervrij overgenomen van 1. FC Kaiserslautern. Als speler van de FC uit de Domstad kwam Görtler tot 52 officiële duels, waarin hij 2 doelpunten maakte en 5 treffers voorbereidde.

“De hevige concurrentie in de selectie van FC Utrecht wakkerde bij Lukas de wens aan te vertrekken”, zegt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. “Lukas heeft aangegeven dat in zijn ogen het perspectief op speeltijd minder is dan hij in deze fase van zijn loopbaan wenst. FC St. Gallen heeft een passende oplossing geboden waarmee alle betrokken partijen uiteindelijk tevreden zijn. We bedanken Lukas voor zijn inzet voor FC Utrecht en wensen hem veel succes in het vervolg van zijn carrière.”

Bron: fcutrecht.nl

2 thoughts on “Lukas Görtler naar FC St. Gallen

  1. Logisch dat hij vertrekt. Zijn inzet was altijd meer dan 100%, per saldo voegde hij te weinig iets toe. En als spits zonder scorend vermogen totaal kansloos.

  2. Transfer is hem zeer gegund, ik hoop dat hij het daar gaat laten zien. Prima mentaliteit en werklust, jammer dat dat er bij FC Utrecht niet uitgekomen is.

Comments are closed.