Van den Brom: ‘Wel toe aan het serieuze werk’

FC Utrecht heeft ook het derde oefenduel in de voorbereiding eenvoudig gewonnen. Dit keer werd in Montfoort met 0-9 gewonnen van MSV’19.

Volgens RTV Utrecht werd een aantal spelers in dit duel bewust ontzien, omdat er op kunstgras werd gespeeld. Er stonden in ieder geval weer veel spelers uit Jong FC Utrecht op het veld: Tommy St. Jago, Mohamed Mallahi, Rayan el Azrak, Denso Kasius, Gabriel Culhaci, Tim Brinkman en Mitchell van Rooijen. Dit beeld is, evenals de vele goals, geen uitzondering voor de oefenduels tot nu toe.
En David Jensen, Othmane Boussaid, Joris van Overeem, Jean-Christophe Bahebeck, Adam Maher en Simon Makienok hebben tot nu toe nog steeds geen minuten gemaakt in de drie gespeelde oefenduels.

Duidelijk is wel dat de wedstrijden tegen amateurteams nu voorbij zijn. Trainer John van den Brom zei in de nabschouwing op RTV Utrecht dat FC Utrecht nu wel toe is aan het serieuze werk. Dat begint in ieder geval komende maandag als de selectie op trainingskamp gaat. De verwachting is dat hier de eerste contouren van de basisploeg gaan ontstaan. Ook is de vraag welke speler(s) uit Jong FC Utrecht mee gaan.
Het trainingskamp wordt op 14 juli afgesloten met deelname aan de Interwetten Cup. Er zijn door FC Utrecht nog geen andere oefenduels gecommuniceerd.

One thought on “Van den Brom: ‘Wel toe aan het serieuze werk’

  1. Zuidam kwam superlatieven te kort toen men Dumic had gekocht. Nu wordt hij voor het tweede jaar verhuurd, nooit een echte eerlijke kans gehad. Jammer voor die jongen maar ook de scouting verdient geen pluim

Comments are closed.