Schikkingsvoorstellen voor Bazoer en Emanuelson

Riechedly Bazoer heeft een schikkingsvoorstel van drie duels ontvangen vanwege zijn rode kaart na afloop van het duel PEC Zwolle – FC Utrecht. De gehuurde middenvelder gaf de vierde official een duw, en daarvoor gaf arbiter Björn Kuipers hem alsnog de rode kaart.

Urby Emanuelson heeft een schikkingsvoorstel van twee duels ontvangen. De flankspeler kreeg tegen PEC Zwolle een rode kaart na interventie van de VAR. Emanuelson kreeg eerder dit seizoen al een directe rode kaart. Hij had daardoor nog één duel voorwaardelijke schorsing staan. Voor zijn rode kaart tegen PEC Zwolle kreeg hij één duel onvoorwaardelijke schorsing voorgesteld.

Het is onbekend of de spelers akkoord gaan met hun schikkingsvoorstel.

One thought on “Schikkingsvoorstellen voor Bazoer en Emanuelson

  1. Die pedante Kuipers had ook wel een kaart verdient, zit er volgens de VAR bij 2 cruciale momenten volkomen naast, ziet geen overtreding in de actie van Emanuelson en ziet de penalty aktie buiten de 16 m.
    Dus geen rood, wordt wel rood, geen penalty wordt wel penalty, dus VAR bepaald eind uitslag.

Comments are closed.