Trainingskamp: geen Strieder, wel Dessers

Rico Strieder maakt geen onderdeel uit van de 24-koppige selectie die Dick Advocaat heeft meegenomen op trainingskamp. De Duitser kwam dit seizoen door een knieblessure nog helemaal niet in actie, en het lijkt nu hoogst twijfelachtig of hij tijdens de hervatting van de competitie weer inzetbaar is. Ook doelman Nick Marsman ontbreekt in Spanje.

Cyriel Dessers is wel mee naar La Manga. De aanvaller lijkt op een zijspoor beland, en er is volgens De Telegraaf voldoende belangstelling voor de aanvaller. De krant noemt De Graafschap, PEC Zwolle en FC Emmen. Andere bronnen noemen ook NEC en FC Twente, en eerder werd ook Lech Poznan genoemd. Blijkbaar is de interesse onvoldoende concreet.

Volgens de clubwebsite van FC Utrecht zijn de 24 volgende spelers mee naar Spanje:

Keepers
David Jensen
Maarten Paes
Thijmen Nijhuis

Verdedigers
Mark van der Maarel
Leon Guwara
Emil Bergström
Willem Janssen
Timo Letschert
Sean Klaiber
Christopher Mamengi

Middenvelders
Joris van Overeem
Simon Gustafson
Sander van de Streek
Nicolas Gavory
Odysseus Velanas
Urby Emanuelson
Tim Brinkman

Aanvallers
Gyrano Kerk
Cyriel Dessers
Jean-Christophe Bahebeck
Oussama Tannane
Othmane Boussaid
Lukas Görtler
Nick Venema