Schorsing voor Willem Janssen

Willem Janssen is het eerstkomende duel, op zaterdag 19 januari 2019 in Alkmaar tegen AZ, geschorst. De centrale verdediger ontving tegen Ajax zijn vijfde gele kaart in deze competitie.

Voor Willem Janssen komt hiermee een einde aan een reeks. Hij miste tot nu toe als enige speler van FC Utrecht nog geen minuut in de eredivisie. De aanvoerder ontbrak al wel door een schorsing in het bekerduel tegen MVV. En als FC Utrecht dit seizoen weer de play offs haalt, dan zal Janssen daarin het eerste duel door een nog open staande schorsing ook missen.

3 thoughts on “Schorsing voor Willem Janssen

    • Te veel zijn het er zeker, die tegen Ajax was wat mij betreft een schoolvoorbeeld (want Janssen gaf zelf toe dat Dolberg waarschijnlijk nooit bij de bal had gekund). Ik vind de vergelijking met Beugelsdijk alleen mank gaan. Die pakte zijn negende gele kaart van het lopende seizoen (en had er nog één staan van vorig seizoen), en miste, in tegenstelling tot Willem Janssen, een paar wedstrijden. Beugelsdijk zit daardoor op ongeveer twee keer zo veel gele kaarten.

Comments are closed.