post

Einde competitiegoalsdroogte Cyriel Dessers

Cyriel Dessers maakte tegen ADO Den Haag in de 8e minuut de 1-0 door te profiteren van een grote fout van ADO-doelman Indy Groothuizen. De Belg is daarmee de eerste aanvaller van FC Utrecht die in het lopende eredivisieseizoen een goal maakt (in de KNVB-beker waren aanvallers van FC Utrecht al wel doeltreffend).
Ook voor Dessers zelf kwam er een einde aan zijn competitiegoalsdroogte. Hij was in de eredivisie voor het laatst trefzeker tijdens Feyenoord – FC Utrecht op 15 april 2018. Daarna kwam Dessers nog in acht eredivisieduels in actie. Hij was dit seizoen zeker geen basisspeler.

Op dit moment is Joris van Overeem in de eredivisie clubtopscorer. Hij was tegen ADO Den Haag voor de derde keer trefzeker.

Foto: FCUPhoto

3 thoughts on “Einde competitiegoalsdroogte Cyriel Dessers

  1. Leuk voor hem, hoewel een beperkte spits, mag hij voor mij een tijdje blijven staan. Dat komt het alftal ten goede en een killer in de 16 meter kan nooit kwaad.

  2. Blijf het ongelooflijk vinden dat een speler met zoveel technische tekort komingen op dit niveau kan meekomen, hoewel ik vind dat hij niet kan meekomen, zie veel liever Venema op die plek, maar Advocaat schijnt geen liefhebber van hem te zijn en dat is jammer

  3. Mag toch hopen dat Utrecht in de winterstop de markt op gaat om een spits te kopen. Heb me voor de competitie al meerdere malen afgevraagd waarom Utrecht Sol niet heeft gekocht. Dat Makienok zijn oude niveau niet meer haalt na die zware blessure is ontzettend sneu voor die jongen maar inmiddels wel duidelijk en voor Utrecht afgeschreven. De situatie rond Bahebek is bijna lachwekkend , eerst maanden nodig om wedstrijdfit te raken, vreemd, en daarna van de ene blessure naar de andere. Lijkt mij dat de club een kat in de zak heeft gekocht hoe vervelend dat ook voor deze jongen is. Kan in ieder geval niet langer zo, Dessers heeft het niveau niet en Venema valt niet in de smaak bij de trainer.

Comments are closed.