FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Vorm: "We spelen toch vooral voor Nesu"

12-05-2011

0 reacties


FC Utrecht sluit zondagmiddag de reguliere competitie af met een thuiswedstrijd tegen AZ. De Domstedelingen zijn nog in de race voor deelname aan de play-offs, maar bovenal staat de wedstrijd in het teken van Mihai Nesu.

Nesu raakte deze week zwaar geblesseerd aan zijn nek. Tijdens een oefensessie van FC Utrecht kwam de Roemeen ongelukkig ten val, daarbij brak hij een nekwervel. "Het is moeilijk weer te gaan trainen en ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen AZ", zegt doelman Michel Vorm tegen FC Utrecht TV.

"Aan de andere kant: je moet je gedachten verzetten en trainen en spelen is voor ons eigenlijk nog de beste afleiding. En zondag proberen we met een zo optimaal mogelijke instelling het veld in te gaan. Want die wedstrijd moet natuurlijk wel worden gespeeld."

Als aanvoerder van Utrecht erkent Vorm dat de blessure van Nesu hard is aangekomen binnen de selectie. "Mihai is één van ons", vervolgt Vorm. "In het begin hadden we niet onmiddellijk door dat er echt iets ergs aan de hand was. Het was een duel zoals die in elke training en elke wedstrijd talloze keren voorkomen. Zoiets onschuldigs, niemand kon er ook maar iets aan doen. Maar je realiseert je, dat het iedereen kan overkomen dat iemand bovenop je valt. En mij als keeper zeker."

Nesu raakte geblesseerd na een duel met Alje Schut. De verdediger liet donderdag de training van Utrecht schieten. Vorm en de rest van de selectie steunt ook Schut in deze moeilijke tijd. "Onze gedachten zijn op de eerste plaats bij Mihai en zijn vrouw, maar ook voor Alje is dit een klap. Volkomen buiten zijn schuld kwam hij ongelukkig op Mihai terecht. Maar ook al omdat Alje een jongen is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, trekt hij zich dit enorm aan."

Technisch directeur Foeke Booy kan nog weinig zeggen over de verdere toekomst. "We hebben zo veel vragen en willen antwoorden. Maar die zijn er nu nog niet. Dat heeft tijd nodig. Het enige wat we nu kunnen doen is hopen en bidden dat het snel beter met Mihai zal gaan", stelt de oud-coach, die volledig af zegt te gaan op de doktoren.

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing