FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrpec

31-01-2015

0 reacties


Na een goed resultaat in Euroborg (FC Utrecht had wel meer verdiend) is het zaak om zondag de drie punten in de Galgenwaard te houden. Te veel zijn thuis verloren terwijl FC Utrecht het betere van het spel had, maar het niet wist af te maken of vast te houden. Hierdoor blijft bij de fans toch teveel het negatieve in gedachten terwijl het spel zeker meer plezier geeft dan onder de voorgangers van Alflen.

Door het gewraakte knokpartijtje dus zondag geen Kristoffer Peterson. Aangezien Tommy Oar, vandaag kampioen geworden met Australië, nog ver weg zit een uitdaging aan de linkerzijde. Danny Verbeek die tegen Dortmund liet zijn zeker van toegevoegde waarde te kunnen zijn, was geblesseerd/grieperig maar was vandaag gelukkig wel op training. Laten we hopen dat hij kan spelen. Anders zou Rubio Rubin zijn plek in kunnen nemen, hoewel Issa Kalon bij zijn invalbeurt tegen Dortmund ook liet zien onbevangen te kunnen spelen. De mislukte driedubbele schaar en het over de bal vallen zijn blijkbaar niet meer van invloed op zijn spel.

Op rechts hoort Duplan, maar de Fransman kampte ook met ziekte. Maar Duplan zal Duplan niet zijn als hij gewoon zondag om 14.30 uur aan de aftrap staat. Kijken of hij zijn landgenoot goed kan bedienen zodat hij, Haller, aan het scoren slaat voor FC Utrecht. Op het middenveld mag Kali waarschijnlijk gewoon beginnen. Peterson heeft bergen zand over het incident gegooid en verzocht om Kali verder niet op het veld te straffen. Dit omdat de Zweed het het beste vind voor het elftal. Ayoub en Janssen zullen ongetwijfeld de andere middenvelders zijn.

De laatste linie straalt de laatste tijd weer meer betrouwbaarheid uit. Met Kum, Leeuwin, Letschert en de jonge Hardeveld oogt het wat meer solide. Als Robbin Ruiter ook weer terugkeert naar de vorm waarin hij echt punten pakte voor het team, dan staat niets een opmars naar boven in de weg.

De tegenstander: PEC Zwolle

De bekerwinnaar blijft verrassend makkelijk maar meedraaien in de eredivisie. De ploeg van Ron Jans is niet in een dip gekomen, die vaker optreedt na een goed seizoen in de eredivisie. Zwolle kan al bijna gezien worden als een vaste middenmotor/subtopper in de eredivisie. Dat is uitermate knap na al die jaren op lager niveau. Zeker ook met het spel dat ze op de mat leggen. Verzorgd voetbal met spelers die zich goed ontwikkelen. Oud FC Utrecht spelers Joost Broerse is na zijn blessure weer fit. Hij zal waarschijnlijk op de bank beginnen.

Scheidsrechter is morgen Siemen Mulder. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Aanstaande woensdag speelt FC Utrecht de uitwedstrijd tegen Willem II. Die wedstrijd begint om 20.45 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Kum – Leeuwin – Letschert – Hardeveld

Janssen – Kali – Ayoub

Duplan – Haller – Rubin

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing