FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Van der Gun grijpt kans en tekent in Utrecht

01-02-2012

16 reacties


Cedric van der Gun keert terug bij FC Utrecht. De club en de speler hebben overeenstemming over een contract van een half jaar met een optie voor nog een seizoen. Van der Gun speelde van 2006 tot en met 2009 52 wedstrijden voor FC Utrecht, waarin hij 17 keer scoorde. Na drie seizoenen in Utrecht maakte hij de overstap naar Swansea City, waar hij twee seizoenen onder contract stond. In zijn eerste seizoen promoveerde Van der Gun vanuit de Premiership naar de Premier League.

Van der Gun is blij terug te keren in Utrecht. "Ik ken de club en de speler goed en ik heb eerder onder Jan Wouters getraind aan het begin van mijn carriere", aldus Van der Gun. "Ook technisch directeur Foeke Booy ken ik goed, onder hem heb ik één van mijn beste periodes van mijn carriere door gemaakt. Ik heb er zin in om met mijn ervaring met de club de weg omhoog in te slaan. Ik ben gretig en denk van meerwaarde te zijn. Utrecht kan nog wat van mij verwachten."

Cedric van der Gun is getest door de club en kan snel instromen bij de selectie. Technisch directeur Foeke Booy denkt met Van der Gun de ervaring binnen gehaald te hebben die de jonge selectie nodig heeft. "Cedric is een speler die veel heeft meegemaakt en zijn ervaring kan onze jonge ploeg helpen", zegt Booy. "Hij kan een meerwaarde zijn met de kwaliteiten die hij heeft. Ook Jan Wouters wilde hem na een gesprek en de tests graag bij de groep hebben. Met Van der Gun hebben we ervaring en extra kwaliteit in onze spelersgroep en dat hebben we de komende periode hard genoeg. We zochten iemand voor de linkerkant en Cedric kan dat goed invullen." Van der Gun begint aanstaande donderdag met zijn eerste training bij FC Utrecht.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 16 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing