FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Supporters tevreden over sfeer en voetbal

09-12-2012

5 reacties


Uit een onderzoek onder supporters, blijkt dat zij tevreden zijn over de sfeer in het stadion en het vertoonde spel van FC Utrecht. Dit onderzoek vond plaats na de thuiswedstrijden tegen PSV, Vitesse en FC Groningen. De supporters konden een aantal verschillende zaken rond de wedstrijden in Stadion Galgenwaard waarderen met een rapportcijfer. Ook gaven zij aan welke zaken voor hen het belangrijkst zijn bij het bezoeken van een wedstrijd. De sfeer en het spel staken hier met kop en schouders bovenuit.

Sfeer en voetbal
De sfeer in het stadion tegen PSV werd beoordeeld met een 8,3. Tegen Vitesse en FC Groningen waren deze cijfers respectievelijk een 7,3 en een 7,1. Ook het vertoonde spel werd tegen PSV hoog beoordeeld: een 8,6. Het voetbal tegen Vitesse werd, ondanks het verlies, met een 7,5 beoordeeld. Tegen FC Groningen was het rapportcijfer iets minder, namelijk een 6,6. Deze wedstrijd werd wel gewonnen door FC Utrecht, wat laat zien dat de supporters kritisch zijn.

Veilig
Ook voelen de bezoekers van Stadion Galgenwaard zich veilig. Gemiddeld gaven de ondervraagden een 7,7 voor het veiligheidgevoel. Het hoogste cijfer is een 8,1 bij het duel tegen PSV en als laagste cijfer een 7,5 tegen Vitesse. Dit gevoel van veiligheid is ook terug te zien in de beoordeling van de stewards. Tegen PSV, Vitesse en FC Groningen werden zij beoordeeld met respectievelijk een 7,4, 7,2 en een 7,3.

Verbeterd
Ook waren er aandachtspunten met een minder goede beoordelingen. Zo waren de catering in het stadion en de hygiëne van de zitplaatsen en de toiletten met een lager cijfer beoordeld, maar nog steeds met een voldoende. Om deze zaken te verbeteren heeft FC Utrecht onder meer de schoonmaakbeurten van de toiletten opgevoerd en zijn nieuwe toiletaccessoires aangeschaft. Ook de catering in het stadion is verbeterd, om beter aan de wensen van de supporters te voldoen.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto/ Frank Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing