FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Info over True Support-reizen naar de finale

06-04-2016

1 reactie


De voorbereidingen voor de True Support bus- en bootreis naar de bekerfinale zijn in volle gang. Onderstaand bericht bevat relevante informatie voor wie via True Support een kaartje voor de finale heeft gekocht.

Met een boot en vijf bussen, inclusief een dubbeldekker, gaat True Support met meer dan 500 supporters richting Rotterdam. Alles wordt in het werk gesteld voor een geweldige aanloop naar de wedstrijd op 24 april. Het is geweldig dat een aantal enthousiaste vrijwilligers en sponsors dit mede mogelijk maakt.

Afhaalmoment kaarten

True Support organiseert een eigen afhaalmoment voor de instapkaarten/omwisselbiljetten voor zowel bus- als bootreis. Daarover zullen we wie via ons een kaartje voor de finale heeft gekocht op korte termijn persoonlijk per e-mail informeren.

Iedereen die rechtstreeks bij FC Utrecht een buskaart heeft aangeschaft, dient zijn Bestelbewijs op vrijdag 15, zaterdag 16 of zondag 17 april in Stadion Galgenwaard om te ruilen voor een Instapkaart. Dit geldt dus nadrukkelijk niet voor wie via True Support een buskaart of bootkaart heeft gekocht!

Over boot en programma
De door True Support gehuurde boot heeft drie zalen verspreid over twee verdiepingen. Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om buiten op het dek plaats te nemen. Aan boord hopen we een gevarieerd programma aan te bieden met bijvoorbeeld een deejay, pubquiz et cetera. Voor ieder wat wils.

Vertreklocatie en -tijd
De vertreklocatie (Utrecht) en -tijd (in de ochtend) van de boot zijn vastgesteld. Exacte gegevens delen wij eerdaags per e-mail mee aan de deelnemers aan de bootreis. Nu al vragen we iedereen om op tijd te komen. We kunnen niet wachten op laatkomers! Ook wijzen we er nu al op dat je op 24 april je ID en je nog te verstrekken omwisselbiljet en seizoenkaart moet kunnen tonen. Neem ook je seizoenclubkaart mee.

Bussen
De bussen van True Support vertrekken op een nog nader bekend te maken tijdstip in de middag vanaf de Nieuwegeinse voetbalvereniging JSV (Sportpark Galecop 1, Nieuwegein). Voor de busreis geldt uiteraard eveneens dat je op de wedstrijddag de juiste documenten mee moet nemen: omwisselbiljet, seizoenclubkaart en ID. Ook de deelnemers aan de busreis ontvangen per e-mail op korte termijn nader bericht over vertrektijden en andere belangrijke informatie.

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing