FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht oefent tegen Ergotelis en Málaga

21-07-2011

0 reacties


In de voorbereiding op het nieuwe seizoen treft FC Utrecht de komende dagen twee aantrekkelijke tegenstanders. Zondagmiddag om 14.00 uur neemt de ploeg het op Sportcomplex Zoudenbalch op tegen Ergotelis FC uit Griekenland en woensdagavond (27 juli) om 19.00 uur speelt FC Utrecht op het complex van JSV (Sportpark Galecop) in Nieuwegein tegen het Spaanse Málaga CF.

Ergotelis
Ergotelis FC, de tegenstander van zondagmiddag, komt uit Iraklion, de hoofdstad van het Griekse eiland Kreta. De club, waarmee FC Utrecht sinds het begin van dit jaar een samenwerkingsverband heeft, speelt sinds 2003 (met een onderbreking van één seizoen) in de Super League, de hoogste afdeling in het Griekse voetbal. Afgelopen competitie eindigde Ergotelis op de achtste plaats.

Kaartjes voor deze wedstrijd zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de fanshops van FC Utrecht (in Stadion Galgenwaard en in winkelcentrum Hoog-Catharijne) en bij Ticketing, links van de hoofdingang van het stadion. Voor volwassenen geldt een prijs van € 5,- en voor kinderen onder de zestien jaar en voor 65-plussers € 3,-. De kassa op Zoudenbalch is zondag vanaf 12.30 uur geopend.

Málaga
De tegenstander van woensdagavond, Málaga CF, heeft twee bekende Nederlandse namen in zijn gelederen: aanvaller Ruud van Nistelrooy en verdediger Joris Mathijsen, beiden afkomstig van het Duitse HSV. Zij behoren tot de niet minder dan acht versterkingen, die de club uit Andalusië afgelopen periode kon aantrekken dankzij de financiële impuls van de nieuwe eigenaar, sjeik Abdallah Ben Nasser Al-Thani uit Qatar. Die wil met Málaga een prominentere rol gaan spelen in de Primera División. Overigens speelt de club uit de gelijknamige stad Málaga sinds 2008 in de hoogste afdeling, nadat ze in 2006 was gedegradeerd.

De voorverkoop voor deze wedstrijd duurt tot en met dinsdag de 26e. Kaartjes zijn in Utrecht verkrijgbaar bij de fanshops van FC Utrecht en bij Ticketing in Stadion Galgenwaard en in Nieuwegein bij de Primera-winkels in de winkelcentra Galecop en Makado en bij Ralph Sports, Het Sluisje 10. De kassa is op de wedstrijddag geopend vanaf 17.00 uur. De kaarten kosten in de voorverkoop € 8,- (volwassenen) en € 6,- (kinderen onder de dertien jaar) en bij de kassa op de wedstrijddag respectievelijk € 10,- en € 8,-.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing