post

Nieuwe hoofdsponsor bekend: Conclusion

Businesstransformatie- en IT-dienstverlener Conclusion is de nieuwe hoofdsponsor van FC Utrecht. Het bedrijf met de iconische toren pal naast het stadion van FC Utrecht, verbindt zich voor een periode van vier seizoenen aan de Utrechtse voetbalclub. Niet alleen het eerste elftal maar ook het vrouwenteam en de beloftenploeg zullen met het logo van Conclusion op het shirt gaan spelen.

Utrechtse roots
Conclusion ontzorgt klanten op het gebied van IT, van een onderscheidende online beleving tot een stevig IT-fundament, en van intelligente dataplatforms tot het meenemen van organisaties in nieuwe werkwijzen. Het is een grote speler met vestigingen door heel Nederland en over de landsgrenzen. Naast de herkomst en locatie – Stadion Galgenwaard en de Conclusion-toren zijn buren van elkaar – hebben de bedrijven veel meer raakvlakken.

Meer (leidinggevende) vrouwen in de IT, maar ook op het veld. Talenten die de kans krijgen in business transformatie én in de Keuken Kampioen Divisie. Conclusion en FC Utrecht weten elkaar op tal van gebieden te vinden. Naast het leveren van (top)prestaties binnen het eigen vakgebied, is er een sterke wens maatschappelijk het verschil te maken.

Thijs van Es, Algemeen Directeur van FC Utrecht, is bijzonder trots op de nieuwe samenwerking: “We heten Conclusion van harte welkom bij onze club. We waren al goede buren, nu zijn we goede vrienden. In de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor was het voor ons erg belangrijk een bedrijf te vinden met dezelfde ambities en waarden. Deze samenwerking gaat veel verder dan een logo op het shirt alleen. We willen samen de volgende stap zetten. Op én buiten het veld. Wij kunnen profiteren van hun digitale kennis en samen zien we enorm veel kansen op onder meer het gebied van innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. Dit samenwerkingsverband past uitstekend binnen de groeistrategie van onze club.”

Seger Theuns, Managing Director van Conclusion Nederland: “Conclusion en FC Utrecht zijn twee gelijkgestemden in een compleet andere branche. We zijn verheugd hoofdsponsor te zijn van zo’n mooie club. Beide organisaties zijn gericht op het leveren van een topprestatie in het hart van de maatschappij, met oog voor onder meer innovatie, vitaliteit, diversiteit en inclusiviteit. De zichtbaarheid die Conclusion met dit partnership verkrijgt, zorgt voor meer bekendheid van Conclusion als bedrijf, onze waarden en onze diensten.”

—–
Over Conclusion
Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving. Meer informatie is HIER te vinden.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto