Voorbeschouwing FC Utrecht – Go Ahead Eagles

Een uitverkocht huis en tickets die op internet (helaas) voor veel te hoge prijzen worden doorverkocht. Wie had dat verwacht nadat FC Utrecht eind september thuis speelde tegen Almere City FC…
In de voorbereiding op de finale van de play offs verscheen een filmpje met Ron Jans op TV waarin hij zijn waardering uitsprak over de suppert. En op de clubwebsite zegt hij ook nog: ‘Het begon al met de corteo, de mars voor de wedstrijd. Het publiek was geweldig en wij waren de tweede helft geweldig.’

Genoeg over wat was, nu over wat komt. Ron Jans beschikt over een nagenoeg fitte selectie, maar zet alleen wel een vraagteken bij Mike van der Hoorn. De centrale verdediger (die tegen Sparta goed inviel) is niet 100% fit en dat is toch een uitdaging. Ryan Flamingo kan in het hart van de defensie goed uit de voeten, maar zijn dynamiek op het middenveld komt het team ten goede.

Dat de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles niet zo maar gewonnen gaat worden, is duidelijk. De Deventenaren hebben met hun overwinning tegen NEC veel vetrouwen opgedaan. En de recente competitiewedstrijd tegen de ploeg van René Hake werd met de hakken over de sloot gewonnen. Alles moet dus kloppen voor een overwinning. En het is aan Ron Jans om daar zijn ploeg bij te faciliteren èn op scherp te zetten. Wij hebben vertrouwen in zijn vakmanschap!

De aftrap is zondag om 18 uur, de scheidsrechter van dienst is Allard Lindhout en wij verwachten de volgende opstelling:

Barkas
Ter Avest – Van der Hoorn – Viergever – El Karouani
Flamingo – Bozdogan
Booth – Toornstra – Boussaid
Lammers