Drie clean sheets voor Mattijs Branderhorst

De maand februari 2024 is voor FC Utrecht zeer succesvol. Enerzijds sneuvelde natuurlijk het record van de reeks ongeslagen duels, anderzijds werden in de vier februari-duels 12 punten behaald met 10-2 als doelcijfers.

Opvallend: de laatste drie duels stond Mattijs Branderhorst onder de lat. En hij hield drie keer zijn doel volledig schoon. In totaal tekende FC Utrecht dit seizoen zes keer een clean sheet op, dus Branderhorst mag over zijn resultaat zeer tevreden zijn. Ook Vasilios Barkas is dus goed voor drie clean sheets, maar had daar 19 duels voor nodig.
Ook bijvoorbeeld Diant Ramaji en Jasper Cillissen behaalden drie clean sheets. Zij hadden daar respectievelijk 16 en 19 duels voor nodig.

Mattijs Branderhorst heeft al aangegeven niet nog een seizoen tweede doelman te willen zijn. Maar nu begint ook de vraag te komen: wie gaat Ron Jans onder de lat zetten zodra Vasilios Barkas weer fit is? Het antwoord op deze vraag krijgen we in ieder geval niet in de maand februari 2024.