Kids Day op 4 februari / WKZ-kinderen te gast

De kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) kijken er al reikhalzend naar uit: FC Utrecht – FC Volendam, op zondag 4 februari. Die dag zijn zij immers van de partij in Stadion Galgenwaard. Het duel tussen de Utrechters en de Volendammers is omgedoopt tot Kids Day.

De kinderen uit het WKZ staat een unieke dag te wachten in de Domstad. Met de spelersbus van FC Utrecht worden ze op zondag 4 februari, onder politiebegeleiding, vanuit het ziekenhuis naar Stadion Galgenwaard vervoerd. Daar kunnen zij vanuit skyboxen, met dank aan de nodige sponsors van FC Utrecht, als echte vips van de wedstrijd genieten.

In Stadion Galgenwaard is tijdens FC Utrecht – FC Volendam ook een speciaal WKZ-tribunevak ingericht. Daar nemen die dag personeelsleden van het WKZ en het UMC plaats. Zij zullen dan onder meer spandoeken in Stadion Galgenwaard zien die zijn gemaakt door kinderen uit het WKZ; voor hen organiseert FC Utrecht in samenwerking met Hornbach namelijk een speciale Spandoekenactie.

Op het Fanplein belooft het op zondag 4 februari ook een leuke boel te worden. Tal van spelletjes en springkussens worden die dag opgebouwd, zodat alle kinderen die de wedstrijd bezoeken zich in aanloop naar de aftrap al fijn kunnen uitleven. Voor kids zijn overigens speciale tarieven van kracht tijdens FC Utrecht – FC Volendam; kinderen tot en met 15 jaar kunnen voor slechts 5 euro een kaartje aanschaffen voor de Cityside of Zuidtribune.

Bron: fcutrecht.nl