Nieuwe clubs voor Gustafson en Mokono

Van Simon Gustafson was al bekend dat hij FC Utrecht heeft verlaten. Sinds afgelopen weekeinde is ook bekend dat hij aan de slag gaat bij BK Häcken in Zweden. Gustafson is transfervrij vertrokken.

Rechtsback Sylian Mokono is verkocht aan Heracles Almelo. Over zijn vertrek zegt Jordy Zuidam op de clubwesbite: “Mede door blessureleed is het Sylian niet gelukt een vaste waarde voor het eerste elftal te worden. Met zijn 23-jarige leeftijd is hij in de komende jaargang niet meer gerechtigd om te spelen voor Jong FC Utrecht, waardoor we op zoek zijn gegaan naar een oplossing. Heracles Almelo heeft zich bij ons gemeld en kon voldoen aan onze wensen ter compensatie voor zijn nog doorlopende contract. Wij bedanken Sylian voor zijn inzet en wensen hem heel veel succes in het vervolg van zijn loopbaan.”