Mutaties in de selectie (1)

De zomertransferwindow is inmiddels open, en sluit op 31 augustus om 23:59:59 uur. In de regel is vooral het einde van die periode erg druk, maar bij FC Utrecht zijn inmiddels al zeven aanwinsten voor het nieuwe seizoen bevestigd. En is al een aantal vertrekkers bekend.

Hieronder een overzicht van de bevestigde transfers op dit moment. En een overzicht van vertrekkende spelers. Hierin staan ook spelers die uit hun contract zijn gelopen. Zo lang hun vervolgstap niet is bevestigd, staat er bij deze spelers ‘onbekend’,

Dit overzicht betreft alleen spelers voor de A-selectie en wordt regelmatig geactualiseerd. En zodra FC Utrecht de selectie voor het nieuwe seizoen heeft gepubliceerd, volgt er ook aandacht voor de speler of spelers die vanuit Jong FC Utrecht doorstromen. Rocco Robert Shein en Djevencio van der Kust lijken daarvoor in aanmerking te komen.

De mutaties per 11 juni zijn:

Vertrokken:
Eric Oelschlägel (onbekend)
Willem Janssen (gestopt)
Joris van Overeem (onbekend)
Simon Gustafson (onbekend)
Naoki Maeda (Nagoya Grampus – was gehuurd)
Pontus Almqvist (FK Rostov – was gehuurd)
Remco Balk (sc Cambuur – verhuurd)
Benaissa Benamar (FC Volendam – was al verhuurd)

Aangetrokken:
Taylor Booth (FC Bayern München II)
Joshua Rawlins (Perth Glory)
Calvin Raatsie (Jong Ajax)
Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles)
Nick Viergever (Greuther Fürth)
Vasilis Barkas (Celtic – gehuurd)
Ramon Hendriks (Feyenoord – gehuurd)