Hake dient contract uit

René Hake dient zijn contract als hoofdtrainer van FC Utrecht tot en met komende zomer uit. Dit meldde Frans van Seumeren op de website van VI.

Door de slechtere prestaties van de afgelopen weken was de druk op de oefenmeester toegenomen. Van Seumeren daarover: ‘Het moet beter. Maar we moeten tegelijkertijd niet vergeten wat we in de maanden daarvoor hebben neergezet.’

In het artikel op VI benadrukte Van Seumeren wat de doelstelling voor dit seizoen is: beter presteren dan afgelopen seizoen. In 2020 / 2021 eindigde FC Utrecht als 6e. Nu staat FC Utrecht 7e met vier punten achterstand op de nummer 4. De doelstelling is daarmee nog zeker binnen handbereik.

One thought on “Hake dient contract uit

  1. Valt me tegen dat v. Seumeren het laat zoals het is. De eerste fout is al gemaakt
    De prestaties van gisteren zijn geschiedenis het gaat om vandaag.

Comments are closed.