Adrian Dalmau naar Sparta Rotterdam

Aanvaller Adrián Dalmau vervolgt zijn loopbaan bij Sparta Rotterdam. De Spaanse spits (27) maakt per direct de overstap van FC Utrecht naar de Eredivisionist uit Spangen.

In het shirt van FC Utrecht kwam Dalmau, die in de zomer van 2019 in de Domstad neerstreek, tot 38 officiële wedstrijden. Daarin scoorde de aanvaller acht keer. Dit seizoen stond Dalmau twee keer in de basis bij FC Utrecht, waarvoor hij ook zeven maal inviel. Scoren deed Dalmau in die partijen niet.

“Ruim twee seizoenen geleden waren we ontzettend blij met de komst van Adrián, echter door blessures is zijn tijd bij FC Utrecht anders gelopen dan we allebei hadden gehoopt”, licht Technisch Directeur Jordy Zuidam toe. “Nu is hij weer fit, maar is zijn perspectief op speeltijd minder geworden. Daarover hebben we met elkaar gesproken. Uit die gesprekken kwam naar voren dat het beter voor beide partijen zou zijn als Adrián zijn loopbaan elders zou kunnen voortzetten. We hebben voor de vertrekwens van Adrián nu een passende oplossing gevonden waar wij tevreden mee kunnen zijn, bedanken hem voor zijn inzet voor FC Utrecht en wensen hem veel succes in het vervolg van zijn carrière.”

Bron: fcutrecht.nl

One thought on “Adrian Dalmau naar Sparta Rotterdam

  1. Trainer heeft deze jongen nooit het vertrouwen gegeven
    Zowel trainer als TD mogen zich dit aantrekken
    Zijn nog wel meer spelers die een gesprek zullen willen hebben met de staf. Uit al dit goede materiaal heeft de staf nog niets kunnen maken wat aanspreekt.
    Na de 1e wedstrijd na de winterstop zullen we het weten aanhaken of afvallen en de competitie zouteloos uitspelen onderaan het linker r i jtje

Comments are closed.