Statement FC Utrecht n.a.v. vuurwerk uit uitvak

Tijdens Vitesse – FC Utrecht werd er vanuit het uitvak veel vuurwerk op het veld gegooid. Het duel lag daarom kort stil. Hier het statement van FC Utrecht over die gebeurtenissen:

“Een absoluut dieptepunt deze misdragingen van een gedeelte van het uitvak rondom Vitesse”, aldus Algemeen Directeur Thijs van Es. “Wij vinden het schandalig dat er massaal vuurwerk gegooid is in de richting van het veld, daar waar mensen zaten en spelers stonden. Het mag duidelijk zijn dat dit in niets is waar FC Utrecht voor staat. Dit is het tegenovergestelde van het steunen van het team en onze club.

Alles staat op beeld, wij hebben de beelden inmiddels al ontvangen van onze collega’s van Vitesse en gaan harde straffen opleggen aan de verantwoordelijken. Verder willen wij vanuit onze club onze excuses aanbieden voor het wangedrag van de minderheid in het uitvak, die zich supporter willen noemen van onze club.”

One thought on “Statement FC Utrecht n.a.v. vuurwerk uit uitvak

  1. Wij stonden bovenin het uitvak, en is voorlopig de laatste keer dat we dat gedaan hebben. Los van het vuurwerk was de sfeer na afloop grimmig (het duurde logischerwijs een uur voor we weg mochten). We gaan voor ons plezier, dit is no fun.

Comments are closed.