Jong Utrecht krijgt lesje in effectiviteit

Je hebt een aantal wedstrijden in het seizoen waarin je gewoon niet meer verdient. Vandaag in Velsen was zo’n partij, waarin terecht met 2-0 verloren werd van Telstar.
 
Eigenlijk loopt Jong FC Utrecht de hele avond achter de feiten aan, hoewel in het begin van de eerste helft nog een goede kans te zien is. Verder wordt er gegrossierd in passes die niet aankomen. Eerlijk gezegd gold dat voor beide kanten, het publiek wordt niet bepaald verwend bij de Witte Leeuwen. Na 19 minuten krijgt Telstar de eerste goede kans en dat wordt meteen omgezet in een doelpunt. Dat is het eigenlijk wel voor de eerste helft: de Domstedelingen proberen het nog wel een paar keer, maar er komt niets uit.
 
De tweede helft moeten we als Utrechters zo snel mogelijk vergeten. Het aantal mislukte passes is niet bij te houden. het team lijkt geen schim van de ploeg die vorige week Cambuur op 1-1 hield. Is het gemis van de geblesseerde Mitchell van Rooijen dan zo groot?
 
Het wordt ook nog 2-0, na 54 minuten. Gestreden wordt het zeker, maar het zat er vandaag totaal niet in.
 
Aanstaande vrijdag een nieuwe kans, als we met ruim 50 supporters richting Volendam gaan. Wil je daar nog bij zijn? Kaarten zijn te koop via de website van FC Utrecht voor 12 euro.
 
Telstar – Jong FC Utrecht 2-0 (1-0)
19. Benaissa Benamar 1-0
54. Reda Kharchouch 2-0
 
Gele kaarten: Christopher Mamengi (Jong FC Utrecht),
 
Rode kaarten: –
 
Toeschouwers: 1.995
 
Scheidsrechter: Erwin Blank
 
Opstelling Telstar:
Anthony Swolfs; Ilias Bronkhorst, Benaisa Benamar, Frank Korpershoek, Anthony Berenstein, Shayne Pattynama (84. Redouan El Yaakoubi); Sven van Doorm, Anass Najah, Marcus McGuane; Elayis Tavsan (86. Rashaan Fernandes), Reda Kharchouch (90. Glynor Plet)
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Fabian de Keijzer; Sylian Mokono, Tommy St. Jago, Christopher Mamengi, Tim Brinkman (88. Junior van der Velden); Odysseus Velanas (80. Jeredy Hilterman), Justin Lonwijk (64. Davy van den Berg), Rida El Barjiji; Eros Maddy, Jonas Arweiler, Hicham Acheffay