Willem Janssen langer bij FC Utrecht

Het contract van aanvoerder Willem Janssen van FC Utrecht is verlengd tot medio 2021, met een optie op voortzetting van de samenwerking tot medio 2022. De 33-jarige captain van het eerste elftal en de club bereikten daarover deze week een akkoord.

Janssen is, met 346 gespeelde Eredivisiewedstrijden in zijn voetbalbagage, de meest ervaren Eredivisiespeler in de Eredivisie van dit moment. De routinier speelde als professional inmiddels meer dan 450 officiële partijen. Door de jaren heen veranderde zijn rol binnen de lijnen van offensief ingestelde middenvelder naar centrale verdediger. Met Janssen als aanvoerder plaatste FC Utrecht zich in 2017 en 2019 voor Europees voetbal en bereikte het in 2016 de finale van de KNVB Beker.

“Willem is een op en top professional, die het beste uit zichzelf en de mensen om zich heen wil halen en daarvoor alles doet en laat dat nodig is”, vertelt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. “Hij is binnen- en buiten de lijnen een uithangbord voor de club. Hij is een voorbeeld voor zijn teamgenoten en de jeugd in Utrecht, die ervan dromen ook ooit in Stadion Galgenwaard te spelen. Wij zijn er trots op dat we de overeenkomst met Willem hebben verlengd en kijken samen met een goed gevoel terug op de voorgaande jaren, en met veel vertrouwen en ambitie vooruit naar de komende seizoenen.”

Bron: fcutrecht.nl

3 thoughts on “Willem Janssen langer bij FC Utrecht

    • Off: als Ramselaar rond is, dan volgt er vanzelf bericht. Ik las dat VI bijvoorbeeld aangeeft dat het nog niet rond is. Afwachten dus.
      On: blij met Willem Janssen. Ik vraag me alleen af of, vanwege zijn leeftijd, dit opwaarderen echt nodig was. Als het gaat om de waardering en beloning voor de sportman, dan is het een goed signaal.

Comments are closed.