Resultaat loting voorronde Europa League

In de tweede voorronde van de Europa League speelt FC Utrecht tegen Akademija Pandev uit Noord-Macedonië of HSK Zrinsjki Mostar. Dat is het resultaat van de loting voor het toernooi, die vanmiddag (woensdag) is verricht in het Zwitserse Nyon.

Akademija Pandev en HSK Zrinjski Mostar staan in de eerste voorronde van het toernooi – op donderdag 11 en donderdag 18 juli – tegenover elkaar. De winnaar van het onderonsje tussen de Noord-Macedoniërs en de Bosniërs speelt dan op donderdag 25 juli en donderdag 1 augustus tegen FC Utrecht. FC Utrecht speelt thuis op donderdag 25 juli en uit op donderdag 1 augustus.

De kaartverkoop voor beide wedstrijden gaat binnenkort van start. Meer info daarover volgt spoedig via FCUtrecht.nl. Zeker is alvast dat bij de thuiswedstrijd Gouden Seizoenkaarthouders gratis entree hebben, en dat losse tickets voor de korte zijdes (Bunnikside en Cityside) 10 euro per stuk kosten en kaarten voor de lange zijdes (Noordtribune en Zuidtribune) á 15 euro over de toonbank gaan. Voor de losse kaartverkoop geldt dan uiteraard ook de reguliere korting voor jeugd en ouderen.

Bron: fcutrecht.nl