Geruchten over uitgaande transfers

Het is rustig rondom FC Utrecht, en met de verkoop van Ryan Flamingo lijkt de noodzakelijke grote slag voor dit seizoen al geslagen. Desondanks is de selectie van Ron Jans ogenschijnlijk groot en worden er nog wel uitgaande transfers verwacht. Vooral in de aanval.

Op dit moment zijn twee geruchten concreet:

  • Isac Lidberg staat volgens meerdere media al enige dagen op het punt over te stappen naar Darmstadt 95. Duidelijk is dat de Zweed weinig aanspraak op speelminuten kan maken. Eerder deze week noemde de Zweedse journalist Daniel Kristoffersson Darmstadt 95 als nieuwe werkgever. En RTV Utrecht meldde op de website dat Lidberg ook apart van de groep traint.
  • Jeppe Okkels is volgens Voetbal International op weg naar Preston North End. De Deen kwam afgelopen winterstop over, maar, mede door blessures, nauwelijks in actie. En lijkt ook nu geen zicht te hebben op een basisplaats. VI meldt verder dat Okkels naar verluidt twee miljoen Euro kan opleveren, een bedrag dat FC Utrecht zeker niet voor hem heeft betaald.

Eerder kwam het Algemeen Dagblad met het verhaal dat vleugelaanvaller Adrian Blake mogelijk voor een verhuur in aanmerking komt. Zeker met een mogelijk vertrek van Okkels in het achterhoofd is het maar de vraag in hoeverre dat nu nog het geval is.