FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrgae

03-10-2014

0 reacties


Na twee bemoedigende uitwedstrijden waarin het spel iedere keer wat beter lijkt te worden, moet het nu ook maar eens thuis gebeuren. Wel vanaf de eerste minuut, zodat er niet de hele wedstrijd achter de feiten aan gelopen moet worden. Vooral afgelopen week bij FC Twente lieten de jonkies van Rob Alflen zien dat ze de tegenstander bleven opjagen. Zelfs tot het bittere eind. Een gelijkspel was verdiend, het werd helaas een nederlaag. Maar een nederlaag met perspectief, want uiteindelijk was er wel het positieve spel. En dat willen we toch graag zien in Utrecht.

Zaterdagavond komt Go Ahead Eagles naar de Galgenwaard. Een weerzien met Foeke Booy, Eric Cummins en Bart Vriends. Zij verdienen hun brood nu in Deventer dienst. Voor FC Utrecht is er goed nieuws. De ziekenboeg schijnt langzaam leeg te lopen. Aangezien die berichten er ook al eerder waren, is voorzichtigheid geboden. Voordat je het weet, stromen er weer nieuwe spelers in. Maar Boymans, Oar en Janssen kunnen in ieder geval weer spelen. Yassin Ayoub is echter geschorst en daarom is de terugkeer van Janssen wel heel erg welkom. Duplan, Zullo, Verbeek en Barazite zijn nog steeds geblesseerd.

Afgaande op berichtgeving vanuit het RTV Utrecht kamp, zou Gyrano Kerk zijn debuut in de basis maken. De flankspeler viel afgelopen zondag in tegen Twente. Volgens een teletekstpagina bij RTV Utrecht zou ook Rubio Rubin weer een basisplaats hebben. Dat zou dus betekenen dat Boymans niet gaat starten maar als mogelijke invaller op de bank zit. Uiteraard zou het ook kunnen zijn dat Oar niet kan starten, maar dan zou het misschien logischer zijn als Peterson zijn vervanger is. Achterin is de vraag hoe lang Alflen Kum laat staan ten faveure van Cortie. De speler van Jong FC Utrecht maakt bij invalbeurten een meer dan behoorlijke indruk terwijl Kum toch niet geheel tot zijn recht komt aan de linkerkant.

De tegenstander: Go Ahead Eagles
Het vorig seizoen gepromoveerde Go Ahead Eagles kende vorig jaar een uitstekend seizoen. Met leuk en aanvallend voetbal wist de gedoodverfde degradant zich op relatief eenvoudige wijze te handhaven in de eredivisie. Nu is het zaak om dit te continueren. Vaak is het tweede jaar zwaarder. De ploeg staat momenteel op een zestiende plek maar heeft al wel een buffertje naar nummer 18 van vijf punten. Het verschil naar boven is nog niet groot, maar een zege zou wel heel erg welkom zijn. De statistieken zijn de Deventenaren niet gunstig gezind. Go Ahead won slechts twee keer in Utrecht en verloor vijftien duels. De laatste overwinning dateert van 1992.

Scheidsrechter in de Galgenwaard is de heer Van den Kerkhof, een arbiter met nog niet heel veel ervaring op het hoogste niveau. Hopelijk weten de toeschouwers de weg weer te vinden naar de Galgenwaard, want het houdt vooralsnog niet over met de bezoekersaantallen. Een sfeervol stadion zal zeker meehelpen om te komen tot een goed resultaat. Morgen overdag zijn er nog kaarten te koop via de fanshop en de TicketBox. De kassa’s gaan morgenavond om 18.45 uur open en online kan je tot en met de aftrap ook nog kaarten bestellen.

Volgende week is er weer een interlandronde, dus geen eredivisievoetbal. De eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht is op zondag 19 oktober om 14.30 uur tegen en bij FC Dordrecht.


Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Ruiter

Van der Maarel – Leeuwin – Markiet – Kum

Janssen – Kali – Diemers

Kerk – Rubin – Oar

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing