FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #pecfcu

01-12-2017

0 reacties


Speelronde 14 van de eredivisie opent vandaag (vrijdag) met het duel tussen PEC Zwolle en FC Utrecht in het IJsseldeltastadion te Zwolle. En dat duel wordt, ondanks het tijdstip op de vrijdagavond, door ruim 400 supporters van FC Utrecht bezocht.

Voor de formatie van Erik ten Hag is een uitduel in Zwolle per definitie geen eenvoudige klus. Vorig seizoen werd er in competiteverband met 1-1 gelijk gespeeld, en daarvoor was een late goal van Sébastien Haller nodig. Ook in de seizoenen er voor waren de verhoudingen onderling aardig in balans.

Bij FC Utrecht is Yassin Ayoub een vraagteken. De middenvelder ontbrak de afgelopen dagen vanwege ziekte, maar lijkt op tijd hersteld. Mocht hij toch afwezig zijn, dan zal naar verwachting Urby Emanuelson een linie doorschuiven, en Robin van der Meer zijn opwachting als linksback maken.
Sowieso ontbreken vanavond Patrick Joosten, Simon Makienok (beiden knie), Jean-Christophe Bahebeck, Anouar Kali (beiden achillespees) en Nick Marsman (rug). Mocht Ayoub niet kunnen starten, dan biedt dat mogelijk perspectief voor Chris David. De middenvelder is hard op de weg terug van twee zware knieblessures, en heeft inmiddels in Jong FC Utrecht de nodige speelminuten gemaakt.

De verwachte opstelling van FC Utrecht:

Jensen
Klaiber - Leeuwin - Janssen - Van der Maarel - Emanuelson
Van de Streek - Strieder - Ayoub
Kerk - Labyad

Het duel, dat onder leiding staat van arbiter Ed Janssen, is op papier een subtopper. PEC Zwolle staat op dit moment op plek 4, en FC Utrecht op plek 5. Voor de Blauwvingers is dit, zeker na het moeizame vorige seizoen, een prestatie van formaat. Belangrijke pionnen zijn de ervaren doelman Diederick Boer, en de middenvelders Ryan Thomas en Mustapha Saymak.
Beide middenvelders hebben zich dit seizoen al in de kijker gespeeld van meerdere grotere clubs, en transfers lijken aanstaande. Het zal hen er daarom alles aan gelegen zijn om hun afscheidstournee in stijl in te zetten.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing